lørdag 11. september 2010

Kemaman, Malaysia

Hei igjen alle sammen. I dag har vært den beste dagen så langt, jeg har tilbrakt dagen på stranden. Den ligger ca. 30 min med bil fra huset jeg bor i, men det er så verdt turen. Som Slb staff får vi bruke fasilitetene uten noe problem. I går var også en veldig bra dag, alle som driver med coiled tubing på basen ble invitert hjem til 3! forskjellige kollegaer på mat. Her er det sånn at når Hari Raya kommer har alle åpent hus hvor du kan gå å spise mat. Du tilbringer ca. 15 min i hvert hus og bare spiser. hehe.. veldig spesielt men og veldig koselig. De har utrolig mye kaker og satay. Etter vi hadde vært rundt omkring dro vi til Awana resort og utnyttet badebassenget der, hadde svømme konkurranse og bare koste oss.

Jeg har ikke lagt ut så masse bilder, og hadde selvfølgelig ikke kameraet mitt med meg når vi dro rundt omkring. Men her kommer litt bilder fra huset mitt ol. Håper jeg har en snill kjæreste som vil sende meg laderen til kameraet mitt.




Dagen på stranden var litt uplanlagt så jeg hadde selvfølgelig ikke med meg solkrem, det ente på denne måten! Er greit hummer akkurat nå.. men så er det litt godt også. ;)


Rommet mitt i huset, alle som kjenner meg vet at jeg kan være litt rotete av meg, men er så heldig å ha vaskehjelp som kommer å rydder for meg. Hun vasker klærne mine, pakker ut for meg og vasker opp. Bortskjemt ohh yess.. Hun kommer 4 ganger i uken noe som passer meg helt fint, siden jeg er ganske sliten når jeg kommer hjem fra jobb. Jeg har endelig begynt å få litt rutiner i orden. Blir hentet 7.30 (+15min) hver morgen, drar til jobb, er på jobb til 5, bli kjørt hjem, skifter klær, drar på internett kafe, ser tv, leser litt og så sovner jeg. Hver lørdag har jeg fri.

Gaten utenfor huset mitt, som dere ser er det ganske midt i jungelen. Er en veldig rolig gate med mange kinesiske malayer. Viss dere ser til venstre på bildet ser dere en basketball bane, her er det morgen gymnastikk for de kinesiske damene i gaten hver morgen.


Huset mitt, som egentlig er ganske stort, og spesiellt når vi bare er to som bor i det. I første etasje er det stue, kjøkken og spisestue. I andre etasje er det bad, og 4 soverom.


Måtte ta et bilde av det fantastiske mangotreet jeg har i gaten min. Gleder meg til frukten er moden og jeg kan spise den.
Ellers så har jeg blitt veldig god venn med manageren min og en mexicaner som jeg er ute å spiser med noen ganger i uken. Alt er egentlig bare bra med meg nå, men jeg savner A noe helt forferdelig. Er rart å være på andre siden av jordkloden mens han er hjemme og lever sitt liv. Er ganske sant det ordtaket som sier " du vet ikke hva du har før du ikke har det lenger."




4 kommentarer:

Anne Marie sa...

Høres ut som du har det som plommen i egget :) Greit at alt er ordnet for dere, så dere kan fokusere på jobb å ha litt fritid da! Tror du at du får med deg hushjelpen hjem igjen?;)
Har du begynt med den "ordentlige" jobbingen nå? Ferdig me kurs etc?

Mona sa...

Det høres ut som ting går litt bedre vennen! Kjekt å lese :) Og det ser ut som du bor på en konge plass!!!! Nyt tiden, vips så e du hjemme igjen!

johnny sa...

Hei! Så bra at d går litt bedre med deg.. Du har jaffal sol og sommar. her har guttane spelt fotballturnering i dag i regn og skikkeligt høstver.. lykke t vidare! Hold ut! :)

Helene B. sa...

har du hushjelp di sviska!? hehehe! fine, d trenge du nok ;)
savne dg her hjemma!