mandag 6. september 2010

Abu Dhabi...

Jeg har ikke akkurat vert flink til å legge ut bilder men her kommer det litt bilder fra Abu Dhabi, jeg har selvfølgelig klart å glemme laderen til kameraet mitt hjemme... (sjokk) så blir nok ikke så mange bildene fra Malaysia, men skal se om jeg ikke får fikset det.


Det var/er ramadan for alle muslimer, i Abu Dhabi tar de det meget seriøst, så ingen mat eller drikke offentlig var lov. Ramadan er ferdig til helgen og det skal vist feiret med en fest som heter Hari Raya (her i malaysia) så da tar alle ferie og reiser hjem til familien for å bryte fasten.


Meg, glad og fornøyd på MLC som er opplæringsenteret til Schlumberger i Malaysia, det ligger mitt i ørkenen, og det var skikkelig varmt ute, å iskaldt inne.! øynene måtte knipes igjen for å stå i mot den kanon varme vinden.


En av verdens største moskeer, den var abselutt nydelig.

Mine gode venner fra OFS1, Stassy (Bulgaria), John (USA) og Marcelo (Brasil), kanon kjekke folk. Stassy dro til Labuan, Malaysia. Gutta dro til Al khobar, Saudi.


Kjekke veggen på "hotellet" i ørkenen. Så nå har eg venner fra heile verden. Det morsomste var når jeg skulle si hade til noen gutter fra Oman, vanlig prosedyre for meg er å gi klem til folk jeg har blitt kjent med. De fikk TOTALT panikk! hehe.. Men møtte utrolig mange kjekke mennesker, både fra Egypt, Pakistan, India og USA. (vi var totalt 18 nasjonaliteter, men gidder ikke ramse opp alle)



1 kommentar:

Mona sa...

Du e fin du Henriette min! :) Du ska få så masse knekkebrød du bare vil når du komme hjem! :) Någe som eg hb e ei stonn te! hehe...