torsdag 23. oktober 2008

When in china do as the chinese

ein fantastiske tur t et enormt stort land starta på torsdag, turen jekk strålende me kom me på alle flyene og satte dermed nasen mot beijing, kina. når me kom fram va det fremdeles midt på dagen, så me kom oss i orden på hotell rommet og tok turen ut i byen, prøvde å finna ei shopping gate som hetta wangfujing, å tro det eller ei, men me fant ann faktisk t slutt! ;) kinesere e heilt forfærdelig uhøffelige og vemmelige...(isje alle altså) men de sneik i alle køer og hosta og harka over alt.. eg tror heidrun og thomas blei ganske leie av å hørra at eg hadde tiltro t systemer... hehe..

dagen itte på dro me på sightseeing rundt omkring i byen, blei utrolig mye gåing og va kjempe sliten etterpå- vi så den forbudte by, himmelske fredsplass og ol stadiumen.

3 dagen reiste vi til muren, det var en helt fantastisk opplevelse... den va vanvittige!!!! fine høstfarger og masse folk!

4 dagen dro jeg og heidrun t summer palace, me tok ein tbane og viste isje heilt kor me va henne i verden, men det viste seg at me bare va 2min i taxi vekke! flaks...

Ingen kommentarer: